Profesionalni digitalni grelec parafina iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, ki je lahko prižgan non stop, 24 ur na dan.

Vsebuje termostat z možnostjo nastavitve v temperaturnem razponu od 50 ° C do 58 ° C.

Cenili boste tudi možnost neprekinjenega 24-urnega delovanja, za katerega je bil aparat razvit

Polega aparata prejmete tudi 2,5 kg čistega medicinskega parafina

O parafinski terapiji:

Parafinska kopel je toplotna terapija za ljudi z artrozo ali drugimi revmatskimi obolenji. Toplota pomaga povečati cirkulacijo in sprosti mišice, kar lahko pomaga pri lajšanju bolečin pri artritisu, osteoartritisu in fibromialgiji. Parafin lahko tudi zmehča otrdelost kože, ki jo povzroča skleroderma. Poveča elastičnost kože in s tem omogoči večjo gibljivost, predvsem kože rok. Vendar pa koristi parafina niso omejene na zgoraj navedeno. Ker je zdravljenje s parafinom oblika toplotne terapije, se pogosto uporablja za zdravljenje težav z mišicami, kitami in vezmi. Tako kot pri artritisu poveča krvni obtok, sprosti otrdele sklepe in lajša bolečine. Uporablja se tudi pri zdravljenju burzitisa, tendinitisa, zvinov in nategnjenih mišic. Parafinska kopel se lahko uporablja tudi za estetske posege in je v zadnjem času zelo priljubljena v Evropi, Ameriki in jugovzhodni Aziji. Njegova uporaba ni omejena na obraz, ampak je primerna za nego celega telesa. Parafinska kopel je odlična metoda, ki naredi suho in hrapavo kožo ponovno gladko in mehko. Zahvaljujoč neverjetnim rezultatom si je prislužila vzdevek "kristalna maska". Ko tekoči parafin pride v stik s kožo, se takoj strdi in tvori izolacijsko plast. To pomaga spodbuditi prekrvavitev, poveča absorpcijo hranil, zgladi gube in navlaži kožo, da ponovno zasije. Parafin lahko enostavno nanesete na roke, vrat, prsi, noge in stopala, da zadovoljite zahteve stranke po popolnosti.

Opis naprave PARA PRO: naprava je opremljena z digitalnim termostatom s temperaturnim razponom od 50°C do 58°C. Enoto priključite v ozemljeno vtičnico s pravilno napetostjo (220 V, 50/60 Hz). Prepričajte se, da je naprava na ravni površini in da ni postavljena na sonce zunaj okna, na radiator ali kateri koli drug vir toplote. V kopel dajte parafin. Za pospešitev procesa taljenja nastavite termostat na "10" za eno uro, nato znižajte temperaturo med 1 in 4. POZOR! Ko je izbirnik temperature nastavljen na vrednost med 5 in 10, v aparat ne vstavljajte nobenega dela telesa. Ta enota je zasnovana tako, da vzdrži 24-urno delovanje. Med normalnim delovanjem se indikatorska lučka stalno izmenično prižiga in ugaša. Ko naprave ne uporabljate, naj bo pokrita s pokrovom.

Terapija za roke:  Odstranite ves nakit. Kožo ustrezno razkužite. Roke temeljito osušite s papirnato brisačo. Emulzijo kolagena nanesite na roko in jo vtirajte, dokler se ne vpije. Preizkusite temperaturo, preden potopite roko. Nežno potopite roko v stopljeni parafin in jo izvlecite. To ponovite približno 5-krat, dokler se na roki ne naredi 5-10 mm debela plast parafina. Na roko si nadenite rokavice iz poliestrske folije. Nato čez roko potegnite rokavico iz frotirja, da ostane topla. Sprostite se in pustite parafin na rokah 10 minut. Odlepite vosek kot rokavico in ga zavrzite. Takoj po odstranitvi voska uporabite vlažilno kremo, saj so pore po posegu odprte in ga bolje vpijejo.

Terapija za obraz: Obraz Krtačo za pet minut namočite v kopel, da se zmehča. Umijte si obraz, ga osušite, nato pa nanj nanesite kolagensko emulzijo in jo razmažite, dokler se ne vpije. Preizkusite temperaturo in pokrijte oči z bombažno krpo. S čopičem nanesite parafin na obraz. Na obraz položite gazo. Za najboljše rezultate nanesite 3-4 plasti parafina na gazo. Sprostite se in pustite, da parafin deluje 15 minut. Odlepite gazo z obraza in jo zavrzite. Takoj po odstranitvi voska uporabite vlažilno kremo, saj so pore po posegu odprte in ga bolje vpijejo.

Terapija za stopala: Stopala Umijte si stopalo, kožo temeljito razkužite, osušite, nato nanesite kolagensko emulzijo na stopalo in drgnite, dokler se ne vpije. Preizkusite temperaturo, preden potopite nogo. Nežno potopite stopalo v stopljeni parafin in ga izvlecite. To ponovite približno 5-krat, dokler se na stopalu ne naredi 5-10 mm debela plast parafina. Na nogo nadenite rokav iz poliestrske folije. Nato čez stopala potegnite rokav iz frotirja, da jih ogrejete. Sprostite se in pustite, da parafin deluje 10 minut. Odlepite vosek kot rokavico in ga zavrzite. Takoj po odstranitvi voska uporabite vlažilno kremo, saj so pore po posegu odprte in ga bolje vpijejo.

Opomba: Iz zdravstvenih razlogov uporabljajte različne parafinske kopeli za roke, noge in telo. Uporabljenega parafina ne uporabljajte ponovno.

Ne uporabljajte parafina: odprte rane, draženje kože, okužba kože, zmanjšana temperaturna občutljivost

Vzdrževanje: Pred vsako uporabo preverite, ali je raven parafina med oznakama za minimum in maksimum. Če nivo pade pod črto "minimalni nivo", dodajte parafin in po stopljenju in preverjanju temperature lahko nadaljujete s terapijami. Ne vklopite kopeli brez parafina. Parafinu (kopeli) ne dodajajte nobenih drugih produktov, saj lahko to spremeni temperaturo taljenja in vpliva na krmiljenje in nadzorno funkcijo naprave.

Čiščenje: Po 50 tretmajih se lahko na dnu rezervoarja za parafin naberejo neželene nečistoče. Ko se to zgodi, je treba parafin odstraniti in parafin sprati. Izklopite napravo, počakajte, da se parafin ohladi, posuši in strdi. Če želite odstraniti kos strjenega parafina iz rezervoarja, vklopite napravo za nekaj minut na stopnjo 10, dokler robovi parafina ne začnejo teči in se stranice zrahljajo. Potisnite na en konec bloka, da se dvigne. Odstranite blok iz kopeli. Odklopite napravo od vira in očistite kopel s kozmetičnim robčkom. Uporabite odstranjevalec voska, da pravilno odstranite plasti umazanega voska. Kopel napolnite z novim parafinom in jo začnite uporabljati.

Opozorila: V parafinsko kopel ne vlivajte vode in je ne potapljajte v vodo. Lahko pride do nepopravljive škode. Če naprava ne deluje pravilno, je ne poskušajte popraviti sami. Za pregled in popravilo se obrnite na vašega prodajalca. Prepričajte se, da je naprava postavljena na suho in stabilno površino. Parafinsko kopel vedno uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Ko naprave ne uporabljate, rezervoar vedno pokrijte s pokrovom.

specifikacije



velikost

39 x 25 x 18 cm (d x v x š)

teža

3,1 kg

napajanje

220 V – 50 Hz/60 Hz

moč

150 W

Delovna temperatura

  50–58 °C

Natančnost temperature

nastavitev temperature ±1,5 °C

Zmogljivost posode za parafin

2-3 kg


Parafinski grelec digitalni profesionalni 4L + 2,5 kg parafina

  • Šifra: P250
  • Razpoložljivost: dobavni rok cca 1 teden
  • 427.00€

  • Brez DDV: 350.00€

Podobni izdelki

Na zalogi
Parafin premium medicinski 1 kg nealergeni

Parafin premium medicinski 1 kg nealergeni

Uporaba: v kozmetiki in zdravstvu - za parafinske kopeli:  nega rok, nog ter drugih delov teles..

14.95€ Brez DDV: 12.25€

Na zalogi
Parafin  pomaranča 200 g

Parafin pomaranča 200 g

Parafin refill z naravnim vonjem pomaranče Uporaba: v kozmetiki in zdravstvu - za parafinske kopeli:..

4.27€ Brez DDV: 3.50€