ODKRIJTE PRESTIŽNI SVET ZELIŠČNIH MASAŽ KI GA OMOGOČA APARAT PERMANENT CONTOUR- KURLANDPERMANENT CONTOUR omogoča nadgradnjo masaž s snopki, ki je prilagojena za Evropsko podnebje.  Blazinice, skozi katere konstantno prehaja para željene temperature ( za obraz in dekolte - 48 - 50 oC, telo od 51 - 56 oC) so napolnjene z naravnimi zelišči kot npr: ingver, meta, bezeg, rjave alge, pšenični otrobi, tropine rdečega grozdja, limeta, limonska trava, sivka, hmelj, slad, jabolčne tropine, močvirsko blato, .... Blagodejni učinki naravnih učinkovin, ki jih para izlužuje iz snopkov delujejo na kožo ter jo pomirjajo, gladijo, pomlajujejo in učvrščujejo.


Aparat omogoča številne možnosti ter ga lahko uporabljate tako na celem telesu kot samo na dekolteju in obrazu. Tretmaji so lahko :


- v terapevtske namene


- za sprostitev in dobro počutje


- kot za izboljšanje izgleda kože (tudi kot pomoč za izboljšanje izgleda kože pri celulitu)


Specialna masaža in inovativna tehnika, ki je bila nagrajena z zlato medaljo EUROPEAN HEALTH & SPA za najboljši in inovativni tretman v letu 2009 kot tudi na Beuty Forumu v letu 2014, so garancija za nepozabno masažo, ki da enkatne učinke, tako v lepotnem kot v sprostilnem pogledu. Tretmaji so primerni tudi za moško populacijo - npr. tretmaji s hmeljem in sladom, old india, ...

Zastopnik za Slovenijo:

ACPLUS d.o.o.

Velika Ligojna 29D

1360 Vrhnika

Slovenija


info
@acplus.si

Tel: +386 31 794 828


Permanent contour®

  • Šifra: 000
  • Razpoložljivost: Po naročilu
  • 1,551.00€

  • Brez DDV: 1,551.00€