ODKRIJTE PRESTIŽNI SVET ZELIŠČNIH MASAŽ, KI GA OMOGOČA APARAT PERMANENT CONTOUR- KURLAND


Naprava Permanent Contour je Kurlandova patentirana naprava, ki so jo razvili, da bi poenostavili in obnovili tretmaje iz davne zgodovine azijskih menihov in receptov evropske samostanske medicine za uporabo zahtevnih terapevtov in strank na visoki (prestižni) ravni.


PERMANENT CONTOUR omogoča nadgradnjo masaž s snopki, ki je prilagojena za Evropsko podnebje.  Blazinice, skozi katere konstantno prehaja para željene temperature ( za obraz in dekolte - 48 - 50 oC, telo od 51 - 56 oC) so napolnjene z naravnimi zelišči kot npr: ingver, meta, bezeg, rjave alge, pšenični otrobi, tropine rdečega grozdja, limeta, limonska trava, sivka, hmelj, slad, jabolčne tropine, močvirsko blato, .... Blagodejni učinki naravnih učinkovin, ki jih para izlužuje iz snopkov delujejo na kožo ter jo pomirjajo, gladijo, pomlajujejo in učvrščujejo.


Aparat omogoča številne možnosti ter ga lahko uporabljate tako na celem telesu kot samo na dekolteju in obrazu. Tretmaji so lahko :


- v terapevtske namene


- za sprostitev in dobro počutje


- kot za izboljšanje izgleda kože (tudi kot pomoč za izboljšanje izgleda kože pri celulitu)


Specialna masaža in inovativna tehnika, ki je bila nagrajena so garancija za nepozabno masažo, ki da enkatne učinke, tako v lepotnem kot v sprostilnem pogledu. Tretmaji so primerni tudi za moško populacijo - npr. tretmaji s hmeljem in sladom, old india, ...


Prejete NAGRADE za patentirano inovacijo:

-  leta 2016 nominiacija za nagrado European Health & Spa kot "Best Signiture Treatment"

zlata medalja na Beauty Forumu v letu 2014

-  zlata medaljo EUROPEAN HEALTH & SPA za najboljši in inovativni tretma v letu 2009


Znanstvena študija dokazuje učinek tretmajev Permanent Contour® :Marca 2016 je “Višja šola uporabnih znanosti VIST, Inštitut za kozmetiko” Ljubljana izvedla neodvisno študijo o učinkovitosti masaže z zeliščnimi blazinicami Permanent Contour® v primerjavi s klasično masažo. V testu so sodelovali posamezniki obeh spolov, stari od 25 do 65 let. Testiranci so svoje počutje pred in po zdravljenju ocenjevali na lestvici od 1 do 10 po naslednjih parametrih: dobro počutje, razpoloženje, mišična sproščenost in faktor okrevanja.


Izboljšanje po masaži Permanent Contour® je bilo v vseh 4 kategorijah bistveno večje kot po klasični masaži. V naslednjem koraku je terapevt ocenil segretost tkiva, elastičnost kože, mišično sproščenost in celotno stanje tkiva – vsakokrat pred in po masaži. Ponovno je bilo izboljšanje pri tretmaju Permanent Contour® bistveno večje kot pri klasični masaži.


Praktičen vpogled v tretma s spodnjimi videoposnetki:Zastopnik za Slovenijo:

ACPLUS d.o.o.

Velika Ligojna 29D

1360 Vrhnika

Slovenija


info
@acplus.si

Tel: +386 31 794 828


Permanent contour®

  • Šifra: 000
  • Razpoložljivost: Po naročilu
  • 2,269.81€

  • Brez DDV: 1,860.50€