BATZ anatomska obutev

BATZ anatomska obutev

Zakaj obutev Batz?


  • Udobna in anatomsko oblikovana

  • Ročno izdelana

  • Iz najboljšega naravno BIO strojenega usnja


Obutev BATZ se proizvaja že 15 let, sama tovarna pa ima izkušnje s proizvodnjo ortopedske obutve že več kot 30 let.

Strogo kontrolirana proizvodnja, naravni materiali, natančen proizvodni proces tudi v komori z vročim zrakom, ročno šivanje in specialno izbrano naravno usnje z modnimi barvnimi odtenki, gel s spominsko peno v podplatu ter idealna višina pete pri natikačih, podprta z zadnjimi ortopedskimi dognanji - vse to daje jamstvo za kakovost, udobnost  in dolgotrajnost narejenega izdelka.

BATZ je blagovna znamka, ki redno spremlja trende obutve na evropskem tržišču ter tako vsako leto ponudi svojim kupcem nove, kvalitetne in modne anatomsko oblikovane natikače za profesionalno uporabo. Namenjene vsem tistim, ki tekom delovnega dne veliko stojijo, hodijo ter s tem prekomerno obremenjujejo svoja stopala. Pri vseh teh je izrednega pomena, da je obutev narejena iz naravnih materialov, zračna, lahka, udobna hkrati pa z pravilnim anatomskim vložkom.

Medicinska obutev BATZ je narejena iz naravnega usnja z gelom in spominsko peno v podplatu, kar zagotavlja  udoben , naraven in zdrav korak, tako na delovnem mestu kot tudi v prostem času.

Gel v podplatu je postavljen po celotni dolžini vložka in se prilaga vašemu stopalu, amortizira udarce in ne obremenjuje sklepov.  Zaradi navedenega pri vsakem koraku poskrbi, da so vaše noge tudi konec napornega delovnega dne spočite. Nezdrsljiv poliuretanski podplat je lahek in fleksibilen. Velik izbor modelov - od športnih do elegantnih modelov, bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika. 

Višina pete pri ženskih modelih, ki se giblje med 3 - 5 cm  poskrbi za pravilno porazporeditev teže telesa po celotnem stopalu in služi hkrati tudi za jačanje mišic stopala.


KVALITETA & UDOBNOST IN ELEGANCA -  OBUTEV BATZ


UDOBNOST & ZDRAVJE & ELEGANCA


Anatomsko oblikovana obutev iz naravnega usnja

BATZ®  je blagovna znamka in sinonim za udobno, anatomsko oblikovano obutev, ki spremlja trende obutve na trgu in zaradi tega vsako leto ponudi svojim zvestim kupcem nove, kvalitetne modele, anatomsko oblikovane obutve v modnih dizajnih in barvnih odtenkih. Vsi modeli so narejeni iz mehkega naravnega usnja.

Gel in spominska pena

Posebno oblikovani podplat z gelom, ki se nahaja v obutvi blagovne znamke BATZ®,v kombinaciji s spominsko peno, omogoča, da je korak naraven in zdrav skozi ves dan, tako na delovnem mestu, kot tudi v prostem času. Gel, ki je porazdeljen po celotni dolžini vložka, se prilagaja vašemu stopalu, amortizira udarce ob hoji, s čimer ne obremenjuje sklepov ter tako poskrbi, da so vaša stopala tudi konec delovnega dne spočita. K temu pripomore tudi poliuretanski podplat, ki je lahek, fleksibilen in nezdrsljiv.

Modeli

Velik izbor modelov – od športnih do modnih, bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca ter vse njegove potrebe.

Izmenljiv vložek

Na voljo so modeli z izmenljivim,  anatomsko oblikovanim vložkom, katerega lahko zamenjate z ortopedskimi, v kolikor imate potrebo po le teh.

Masažni vložek

V ponudbi boste našli tudi modele z  masažnim vložkom, ki vas bo pri hoji nežno masiral, ter s tem pospešil cirkulacijo v stopalu. Pri omenjenih modelih je odročje pete ojačano z gelom, ki ublaži udarce pri hoji, kar je dobrodošlo predvsem, če imate težave s trnom v peti. Masažni vložki držijo stopalo v pravilnem položaju in ravnotežju ter preprečujejo napačno držo in deforamcijo hrbtenice.

Višina pete

Optimalna višina pete ( 3 – 5 cm) poskrbi, da se teža enakomerno porazdeli preko celotnega stopala. S tem je hrbtenica v pravilnem položaju, sklepi pa niso obremenjeni.

Antibakterijski vložek

Vložek v obutvi je antibakterijski in narejen po nano silver tehnologiji. Prepračuje razvoj bakterij ob dolgotrajnem nošenju obutve in s tem preprečuje neprijetne vonjave.

Nastavljiva širina obutve

Prepleteni paščki na zgornjem delu obutve so prilagodljivi glede na posamezno stopalo in omogočajo gibkost in udobnost vašega stopala.Podkategorije