KURLAND naravni izdelki

KURLAND naravni izdelki

NARAVNI IZDELKI KURLAND podjetja HASLAUER, so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja.

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera, ki HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.

  • Zelišča,
  • zdravilne rastline in rože,
  • izbrano sadje,
  • z zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato,
  • visokokakovostnega olja,
  • naravno kozje maslo,
  • soli in morske alge

vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način.
In še več: desetletja izkušenj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju ter upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugačne in boljše !


NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO!

Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 

           


Razvoj inovativnih izdelkov Kurland® se je začel pred več kot 40-timi leti. Zelišča, olja, kreme, zdravilni mulji, zdravilna blata, fango ...  igrajo zelo pomembno vlogo v naravnem zdravljenju. Za izdelavo kozmetike Kurland® se uporabljajo starodavna znanja ljudstev kot tudi samostanska zdravilna medicina kot baza za izdelavo preparatov in edinstvenih tretmajev za telo in obraz. Tretmaji so preučeni, znanstveno ovrednoteni in če je potrebno tudi korigirani z najsodobnejšimi spoznanji o rastlinskih učinkovinah. Ta proces zavzema izkustva širom po svetu. Pri kurlandu konstantno razvijajo nove izdelke kot tudi s tem povezane nove tretmaje.
 
Izdelki so namenjeni profesionalni negi telesa in obraza v wellness, spa, kozmetičnih in masažnih salonih. Izdelke pod blagovno znamko Kurland® najdete širom po svetu. V uspehu preparatov Kurland se kaže sistematično in potrpežljivo delo mnogih sodelavcev podjetja Kurland. Team sodelavcev ima nekaj zelo pomembnega kar jih veže : STRAST ZA INOVACIJE, KI VODIJO DO IZDELAVE NOVIH SPECIALNIH PREPARATOV IN TRETMAJEV.

Izdelki so v sožitju z naravo, brez dodanih stabilizatorjev, parabenov, UV filtrov, parafinov itd.. So popolnoma naravni.

Pred 40-timi leti se je razvoj začel predvsem s proizvodi ki so bili namenjeni fizioterapiji (predvsem z zdravilnim muljem – moor mud) ter z inovativnim pristopom do zdravljenja v patentiranih Soft Pack sistemih. Le-ti so še danes nepogrešljivi pri zdravljenju težjih revmatičnih in artritičnih obolenj. Z nadaljevanjem pionirskega dela se je g. Haslauer  dotaknil tudi balneologije in dermatologije ter že v 60-tih letih postavil temelje za današnje wellness produkte. Njegovo vizionarsko delo se je začelo še preden je večina ljudi slišala za wellness in spa.

Dandanes podjetje KURLAND zavzema edinstveno pozicijo na svetovnem trgu in sicer zaradi svojega širokega spektra naravnih produktov, aparatov in tretmajev ter šolanja terapevtov.
Zadovoljni kupci na vseh celinah tega sveta od ZDA, Kanade, Avstralije, Kitajske, Emiratov in Evrope potrjujejo kvaliteto in pravilno usmeritev razvoja podjetja.


 

Iz navedenega asortimana naravne kozmetike Kurland®  vam lahko ponudimo:

- naravna olja : različna 100% naravna hladno stisnjena olja za masažo ali obloge kot so npr: aloa vera, olje argana, olje avokada, olje ognjiča, olje kokosa, olje bučnih semen,  jojobino olje, makadamijevo olje, olje lanenega semena, olje grozdnih pečk, olje jegliča, olje ricinusa, olje črne kumine, olje lešnika, olje sezama, sojino olje,...

- že pripravljena kompozitna olja : značilnost le teh je ta, da so sestavljena iz najmanj treh nosilnih olj, kombinacije pa so narejene tako, da se z nanosom nahrani vse tri plasti kože, s čimer postane koža mehka voljna in napeta ter so učinki vidni dalj časa.

- klasične oljne kopeli : slano-oljne kopeli, talasso kopel z algami, kopeli z zdravilnim senom, kopeli z zdravilnimi zemljami, kopeli s pivom , rožnimi cvetovi, itd…

- produkte, namenjene mokrim masažam : predvsem za hamam tretmaje, hamam milo,

- naravna zelišče, blazinice in snopke za : klasične masaže s snopki, blazinice za masažo telesa in obraza s Permanent Conture, naravna zelišča za pripravo kopeli in oblog, itd..

- oljna mešanice za masažo s kamni

- kreme za masažo na bazi kozjega masla , tudi z dodatkom aloe vere in koencima  Q10, skin lift kreme iz kozjega masla, balzam za sklepe iz kozjega masla, dnevno kremo iz kozjega masla za občutljivo kožo, itd…

- specialne kreme z izvornimi celicami : kreme imajo dodane izvorne celice kaviarja (bogata na proteinih za nekoliko starejšo kožo), jabolka in Charismona

- rastlinski serumi kreše, bršljana in kadilaza nudijo takojšnjo izboljšanje izgleda kože na obrazu in njene napetosti, uporabljajo se za takojšen učinek. Popolnoma naravno brez stranskih učinkov
   
- različna eterična olja , ki se lahko dodajajo kremam in drugim pripravkom za tretmaje

- naravne soli za pilinge, atlantska zdravilna sol, sol iz mrtvega morja

- fango in zdravilne zemje ter mulji  za zdravilne terapije, različne zdravilna blata za Rasul tretmaje (bolus alpha, bolus beta, bolus creta, bolus delta, bolus epsilon, bolus gama, bolus zeta, silikatna kamnina, encimatska blata, zdravilno kredo iz otoka Ruegen)

- fango, naravna zdravilna šotna blata (moor mud)

- alge za tretmaje z algami (predvsem razstrupljevalni tretmaji, anticelulitni) ponujamo posušene rjave alge, alge laminarija, spilrulina za obraz in dekolte

- in še vrsto drugi specialnih snovi za učinkovite raznovrstne lepotilne kot tudi zdravilne terapijeZastopnik za Slovenijo:

ACPLUS d.o.o.

Velika Ligojna 29D

1360 Vrhnika

Slovenija


info
@acplus.si

Tel: +386 31 794 828


Podkategorije