Dostava
Blago, naročeno v spletni trgovini acplus-trgovina.si vam bomo dostavili v najhitrejšem možnem času s paketno dostavo GLS.
Blogo na zalogi praviloma odpremimo še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan. V primeru, da določenega artikla nimamo na zalogi, vas bomo o tem in o roku dobave obvestili po e-pošti.
Strošek dostave je enoten 5,00 EUR (DDV vključen). V primeru osebnega prevzema se strošek dostave ne obračuna.


Plačilo

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila: 
  • z gotovino ob prevzemu
  • plačilo po povzetju (GLS)
  • po predračunu z nakazilom na transakcijski račun SI56 6100 00008068 904


Cene

Cene  vsebujejo 22% DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.Postopek nakupa


1. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo oddano.

2. Če kupec naročila v roku 0.5 uri po oddaji ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenega blaga in naročilo potrdi in odpremi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. V primeru zamude pri dobavi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.

3. V dogovorjenem roku ponudnik blago pripravi in odpošlje.


Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi originalnega računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.Za tehnične izdelke velja garancija 1 leto, če ni drugače navedeno na računu.