Vračilo blaga

Pri naročilih sklenjenih na daljavo, ima kupec pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga pisno sporoči ponudniku, da odstopa od naročila. Obvestilo posredujete na e-mail naslov info(at)acplus.si. Ob vračilu blaga je potrebno predložiti originalni račun. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun v roku 15 delovnih dni po dospelem blagu. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Vrnjeno blago mora biti poslano izključno s paketno pošto in ne s pisemsko pošiljko. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru, da je kupec izdelek že prejel in želi kljub temu odstopiti od naročila, mora v skladu z 43.členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeto blago vrniti ponudniku v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Šteje se, da je sporočilo pravočasna, če je pošiljka oddana v roku.


Reklamacije

Kupec lahko blago reklamira, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Pri zamenjavi za izdelek z isto številko artikla, vam stroške artikla ne zaračunamo ponovno.

Neupravičene reklamacije ne ustavijo obveznosti kupca do plačila terjatev.